Info

New or Forgotten?

padel

laddercompetitie

clubkamp senioren

Padel

sponsors

Vanaf 28 april 2018 padel bij TV Dijkzicht!

Padel verovert Nederland! Deze moderne en unieke sport die o.a. in Spanje inmiddels de meest populaire racketsport is (5 miljoen spelers), is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. InNederland zijn er in korte tijd inmiddels meer dan 10.000 actieve padelspelers.

Padel wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden in een combinatie van glas en hekwerk.
Padel speel je met een padelracket en een padelbal. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel. Aangezien de wanden kunnen worden gebruikt is kracht minder belangrijk bij padel. Dit houdt in dat deze sport door iedereen te spelen is en doordat het met 4 personen wordt gespeeld, is padel ook nog eens een zeer sociale sport. Ook het feit dat de service onderhands wordt gespeeld, maakt het makkelijker te spelen dan tennis. De puntentelling is wel gelijk aan de puntentelling van tennis (15, 30, 40, deuce, advantage en game) en is vaak best of 3 sets.

Reserveren

Reserveren van een baan kan UITSLUITEND via deze link en/of via de App
van PlanMySport (via het nieuwsitem). Zowel leden als niet-leden kunnen een baan
reserveren.

Bij het reserveren via de site zal gevraagd worden om uw gegevens en Bankrekeningnummer, voor zover dit niet bekend is bij ons. Het verschuldigde bedrag zal middels een maandelijkse incasso worden geïncasseerd.

Kosten huur banen

De tarieven voor het huren van een padelbaan zijn van maandag tot en met vrijdag tot 4 uur € 15 per uur en na 4 uur en in het weekend € 20 per uur. (huur van de rackets zijn hierbij inbegrepen en zijn in de kantine verkrijgbaar, exclusief ballen)

Annuleren

Tot 12 uur vóór aanvang van de huurtijd kunt u een gereserveerde baan nog annuleren.
Annuleren gaat op bijna dezelfde manier als reserveren. Dus inloggen, naar de datum, klikken op INFO bij de reservering en dan op ANNULEREN klikken.
Mocht u wegens regen niet kunnen spelen en u kunt niet meer annuleren dan kunt u een mail sturen naar administratie@tvdijkzicht.nl. Wij halen de reservering dan alsnog uit het systeem.

 

Uitleg padel en les

Wanneer u uitleg of les wilt in deze nieuwe spectaculaire sport, verzoeken wij u een mail
te sturen aan padel@tvdijkzicht.nl. Gelieve aan te geven of u uitleg wilt of les wilt krijgen, aangevuld met eventuele medespelers.

De kosten van les bedragen € 40 per uur, aangevuld met 50% van het baanhuurtarief. Wij zullen dan via de Padelcommissie contact met u opnemen om hier afspraken over te maken.

 

Vragen

Wanneer u belangstelling heeft voor Padel, maar u heeft (nog) geen geschikte
medespeler(s), geef dat dan a.u.b. door via padel@tvdijkzicht.nl, zodat wij u hierbij
kunnen helpen.

Voor alle andere vragen en opmerkingen kunt u ook een mail sturen naar
padel@tvdijkzicht.nl