Info

New or Forgotten?

KIVO Palingtoernooi

laddercompetitie

clubkamp senioren

Padel

sponsors

Vanaf 28 april 2018 padel bij TV Dijkzicht!

Padel verovert Nederland! Deze moderne en unieke sport die o.a. in Spanje inmiddels de meest populaire racketsport is (5 miljoen spelers), is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. InNederland zijn er in korte tijd inmiddels meer dan 10.000 actieve padelspelers.

Padel wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden in een combinatie van glas en hekwerk.
Padel speel je met een padelracket en een padelbal. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel. Aangezien de wanden kunnen worden gebruikt is kracht minder belangrijk bij padel. Dit houdt in dat deze sport door iedereen te spelen is en doordat het met 4 personen wordt gespeeld, is padel ook nog eens een zeer sociale sport. Ook het feit dat de service onderhands wordt gespeeld, maakt het makkelijker te spelen dan tennis. De puntentelling is wel gelijk aan de puntentelling van tennis (15, 30, 40, deuce, advantage en game) en is vaak best of 3 sets.

Reserveren

Reserveren van een baan kan UITSLUITEND via deze link en/of via de App
van PlanMySport (via het nieuwsitem). Zowel leden als niet-leden kunnen een baan
reserveren.

Bij het reserveren via de site zal gevraagd worden om uw gegevens en Bankrekeningnummer, voor zover dit niet bekend is bij ons. Het verschuldigde bedrag zal middels een maandelijkse incasso worden geïncasseerd.

Padel les

Wanneer u geinteresseerd bent om les te nemen in deze nieuwe spectaculaire sport, verzoeken wij u een mail te sturen aan padel@tvdijkzicht.nl. Er zal dan contact met u opgenomen worden door iemand van de padel commissie. TV Dijkzicht heeft 2 gelicentieerde padeltrainers: Jasper Smit en Carel de Winkel.
Zij kunnen u in een reeks van 8 of 16 lessen de basis van deze sport aanleren, van waaruit u in een volgende lessenreeks specifieker aan bepaalde slagen kunt werken.

Voorbeeld van een lessenreeks:

Les 1: Verschillen tussen tennis en padel techniek en tactiek
Les 2: Volleys en baseline met gebruik van achterwand
Les 3: Lob en de Bandeja
Les 4: Service en Return
Les 5: Verdedigen via beide glaswanden
Les 6: De Bajada
Les 7: Verschillende manieren om winners te slaan
Les 8: Alle slagen in punten ten uitvoer brengen

De kosten van les bedragen € 44 per uur. Voor iedereen die padelles volgt is een padellidmaatschap van T.V. Dijkzicht vereist! 

Kosten huur banen

De tarieven voor het huren van een padelbaan zijn van maandag tot en met vrijdag tot 4 uur € 20 per uur en na 4 uur en in het weekend € 28 per uur. (huur van de rackets zijn hierbij inbegrepen en zijn in de kantine verkrijgbaar, exclusief ballen).
Het is ook mogelijk om een padellidmaatschap af te sluiten, klik hier voor de tarieven van een lidmaatschap.

 

Annuleren

Tot 12 uur vóór aanvang van de huurtijd kunt u een gereserveerde baan nog annuleren.
Annuleren gaat op bijna dezelfde manier als reserveren. Dus inloggen, naar de datum, klikken op INFO bij de reservering en dan op ANNULEREN klikken.
Mocht u wegens regen niet kunnen spelen en u kunt niet meer annuleren dan kunt u een mail sturen naar administratie@tvdijkzicht.nl. Wij halen de reservering dan alsnog uit het systeem.

 

Vragen

Wanneer u belangstelling heeft voor Padel, maar u heeft (nog) geen geschikte
medespeler(s), geef dat dan a.u.b. door via padel@tvdijkzicht.nl, zodat wij u hierbij
kunnen helpen.

Voor alle andere vragen en opmerkingen kunt u ook een mail sturen naar
padel@tvdijkzicht.nl