Info

New or Forgotten?

KIVO Palingtoernooi

laddercompetitie

clubkamp senioren

nu en binnenkort bij Dijkzicht

10 sep - 06 apr

Huur een vaste binnenbaan in de winter 2019/2020!

20 oct - 22 mar

Winterkoppel Competitie 2019/2020

10 nov - 22 mar

Roemburg Competitie

02 - 05 jan

Carel's Oliebollentoernooi 2019/2020

Inschrijving padelles 2020

Nieuws van 10 december


Beste ,

Dit jaar heeft padel bij TV Dijkzicht een flinke groei doorgemaakt, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.
Ook het aantal padellessen is gegroeid en dat zal komend jaar waarschijnlijk nog een stuk meer zijn.
Vandaar dat wij nu alvast willen beginnen met de planning voor de padellessen voor de zomerperiode (april-sep).
De padellessen kunnen dan samen met tennislessen worden ingepland op een vaste dag en tijd, waardoor we hopelijk niemand teleur hoeven te stellen.

Je kunt kiezen uit 8 of 16 lessen. Als je 8 lessen neemt begin je in april of juni, voorkeur opgeven mag maar is niet gegarandeerd.
De kosten zijn 44,- euro per les voor padelleden (voor niet-leden komt er nog baanhuur bij).

De dagen waarop padelles zal worden gegeven zijn maandag, dinsdag en donderdag. Bij heel veel inschrijvingen eventueel ook op andere dagen.
Iedereen wil natuurlijk tussen 19:00 en 21:00 uur, dus geef a.u.b. 2 of 3 tijden door als voorkeur.
Jasper Smit, Carel de Winkel en Kris Portael zijn de gelicentieerde padeltrainers bij TV Dijkzicht. Het ligt natuurlijk aan het aantal groepen of alle 3 ook padelles zullen gaan geven. Ook hier mag je voorkeur opgeven.

Klik op het potloodje rechtsbovenaan dit bericht om in te schrijven voor padelles. Hoe eerder je inschrijft, hoe groter de kans dat je op jouw tijd terecht kunt.
Voor verdere informatie over les of bijv. voorjaarscompetitie (vanaf eind mei), stuur een email naar padel@tvdijkzicht.nl.

 

Molenaar & Zwarthoed Decemberactie

Nieuws van 10 december


Beste ,

Jaarlijks organiseert Molenaar & Zwarthoed de Molenaar & Zwarthoed Decemberactie. Na de maatschappelijke en culturele doelen zijn nu de sportverenigingen aan de beurt. Goed nieuws want onze vereniging is genomineerd!

Vanaf maandag 9 december kan er gestemd worden. De actie loopt tot 30 december 2019.
Ieder mag één keer stemmen. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een waardecheque t.w.v. € 500,-.

Via de volgende link kun je stemmen https://mza.nl/enquete/decemberactie/. Wij hopen op jouw steun en stem!

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Tennisvereniging Dijkzicht

 

 

Carel's Oliebollentoernooi 2019/2020

Tennissen, oliebollen en spektakel bij het Glow-in-the-darktennis!

Nieuws van 10 november

Van 2 t/m 5 januari 2020 organiseren we weer het wereldberoemde "Carel's Oliebollentoernooi" bij TV Dijkzicht. Een mooier begin om het nieuwe tennisjaar te beginnen, is er niet.

Spectaculair afsluiter dit jaar is het Glow-in-the-dark tennis op zondag 5 januari. Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer gezellig bowlen, bingoën en oliebollen eten. We eindigen op zondagavond met de bingo!

Doe mee en schrijf je snel in!

>> Lees verder...

Reserveren van een padelbaan

Nieuws van 8 april

Zoals besproken in de ALV gelden vanaf heden de volgende regels voor het huren van een padelbaan.

1) Huren is gratis voor leden

Leden met een padel- of combi tennis/padellidmaatschap hoeven niet meer te betalen. Ben je nog geen lid, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Let op: je moet inloggen vóórdat je reserveert om het systeem te laten zien dat je lid bent. Weet je je toegangscode of wachtwoord niet meer, klik dan hier om die aan te vragen.

2) Nieuwe tarieven

Voor niet-leden gelden nieuwe tarieven:

  • Maandag t/m vrijdag overdag van 09.00 tot 16.00 uur: eerste halve uur € 12 en volgende halve uren € 8
  • Maandag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur en in het weekend: eerste halve uur € 16 en volgende halve uren € 12

3) Combinatie huren door leden en niet-leden

Als leden én niet-leden samen een baan huren, dan betalen de niet-leden naar rato. Dus als bijvoorbeeld 3 leden en 1 niet-lid 's avonds een padelbaan huren voor 1 1/2 uur, dan is het totale huurbedrag € 40 (starttarief € 16 plus 2 halve uren à € 12) en moet het niet-lid 1/4 daarvan oftewel € 10 betalen. Dat bedrag zal geïncasseerd worden als zijn/haar rekeningnummer in onze administratie staat. Zo niet, dan volgt een factuur om over te maken (en tzt per ideal te betalen).

4) Partners aangeven

Om de nieuwe tarieven te effectueren, en uiteraard omdat wij willen weten wie er padel spelen, is het noodzakelijk om vanaf nu de partners aan te geven. Dat werkt heel simpel. Bekijk het plaatje. De partners van de afgelopen maand worden vanzelf al getoond. Degenen die er niet bij staan, kan je opzoeken met achternaam, roepnaam, e-mailadres of telefoonnummer. Vul de zoekterm in en druk op ENTER op klik op de knop ZOEKEN. Weet je de naam niet precies, gebruik dan % als wildcard.
Selecteren doe je door op de checkbox voor de opgezochte persoon te klikken - zie groene pijl.
Heb je per abuis een verkeerde partner geselecteer, dan kan je hem/haar verwijderen door op de checkbox te klikken - zie rode pijl.

5) Bij een tekort aan partners betaal je voor de introducées

Het reserveren van een padelbaan doe je altijd met z'n vieren. Neem je iemand mee die geen lid is, dan beschouwen we die als introducée. Omdat we van hem of haar geen gegevens hebben, kunnen we niet anders dan zijn of haar deel van het deelnamegeld bij jou in rekening te brengen. Dit kan je als volgt zien.

Stel jij bent padellid en zou in principe gratis moeten spelen. Je kan echter maar twee partners vinden. Het reserveringsscherm meldt dan (zie de groene pijlen) dat er 4 deelnemers nodig zijn en dat jij voor de ene introducée moet betalen.

Selecteer je hierna toch nog een derde partner, dan vervalt deze melding en zie je dat jij niet hoeft te betalen.

6) Is de partner nog geen lid?

Laat hem of haar zich dan eerst aanmelden via dit inschrijfformulier. Eenmalig brengen we € 5 in rekening voor administratiekosten en controleren of de IBAN-rekening voor betalingen per incasso correct is.

Opmerkingen

  • Deze week kan je nog reserveringen maken zonder het aangeven van de partners. Om te wennen adviseren wij je echter om dat wel te doen.
  • Het aangeven van partners kan alleen als je ingelogd bent.
  • Vanaf 8 april gaan we ervan uit dat er altijd met vier personen padel wordt gespeeld. Zonodig voegt het systeem automatisch introducées toe en daarvoor betaalt degene die reserveert. Meer uitleg volgt volgende week.
  • Heb je vragen? Mail administratie@tvdijkzicht.nl.

park dashboard

De banen 1 t/m 4 zijn geopend. smiley

PADELBAAN Reserveren? Klik HIER of....

PADELBAAN Reserveren? Klik HIER of.... NIEUW: klik HIER om ons nieuwe reserveringssysteem uit te proberen..
Tot 16.00 uur voor een tarief van 20 euro per uur, na 16.00 uur en in het weekend 28 euro per uur. Voor leden met een padel abonnement of padel/tennis abonnement is het gratis. Niet-leden betalen naar rato.

Je kan linksboven op de pagina inloggen. Weet je je wachtwoord niet meer, klik dan daar op Nieuw of Vergeten. Reserveren zónder inloggen kan ook; dan vul je "gewoon" je NAW-gegevens tijdens het reserveren in.

Padelracket lenen? Meld je bij de bar en laat de bevestiging van je reservering zien.

facebook

sponsors